COMENTARI D'UN VIDEO DE TED

A continuació anem a comentar un video de la pàgina Ted, aquesta pàgina ésuna organització sense ànim de lucre estatunidenca dedicada a "les idees dignes de difondre".

El video que anem a comentar en aquest cas, s'anomena "¿Qué consecuencias tiene subir una foto a internet?".




La xica que ens fa aquesta conferència fa referència al primer missatge que es va enviar a través d'internet, comenta que aquest no es va poder enviar del tot i només es va enviar mig aleshores no era un missatge total; 50 anys després, estem enviant constantment missatges i per tant generem informació.

Confiem en la tecnología per a facilitar la vida, per contra, hi ha un punt en el que no dominem totalment aquesta informació, és a dir, hui en dia pensem que al utilitzar una app o una pàgina web gratuita no paguem amb diners, però estem pagant amb la nostra informació que després grans empreses multinacionals utilitzen per a fer negocis amb les nostres dades.

M'ha paregut una conferència molt bona ja que és un tema que vivim en els nostre dia a dia i molt poca gent coneix, aleshores formar a la societat digitalment em pareix un pas avant en la protecció de dades personals.

Comentarios