ORIGEN I EVOLUCIÓ DE LES TIC

 Amb l'arribada del terme INTERNET, començem a parlar de les TIC, és en aquest moment, l'any 1969 on la red de computadores "Arpanet" creada pel govern dels EEUU va crear la primera xarxa d'ordinadors connectats en línia.

Des d'aquest moment, els cercadors per trobar informació han anat evolucionant en els anys, primer teniem la web 1.0, posteriorment en el 2003 naix la web 2.0; algunes eines de la web 2.0 són la Wikipedia,  Blogger o Wordpress

Sorgeixen diferents qüestions crítiques respecte a la creació de les xarxes:

- ECONÒMIQUES: Les inversions i innovacions tecnològiques en educació van per darrere de les existents en el món de l'oci, economia i altres sectors; aquest fet crea una bretxa digital econòmica.

Ecommerce: análisis histórico, económico y empresarial.

- BETXA GENERACIONAL: Molts alumnes després de les classes, passen moltes hores jugant als videojocs, aleshores aquest fet provoca la incapacitat de comunicació i sociaciabilització dels alumnes. 

VENTAJAS Y DESVENTAJAS DE LAS REDES SOCIALES ...

- PROPIETAT: On una persona pot patentar una obra o vendre-la, després de registrar-la, aquesta obra si és distribuïda sense el seu permis és un delit, aleshores sorgeixen registres de distribució gratuita com és Creative Commons.

- PRIVACITAT: Cada usuari s'ha de preocupar de no facilitar dades a pàgines que no són segures ja que moltes multinacionals fan negocis després amb aquestes dades personals.


Comentarios